5 star review  Wij zijn bij Lammert terecht gekomen via social media! Hij is dezelfde dag nog langs gekomen en een week later heeft hij een prachtig resultaat geleverd. Bedankt Lammert�

    Iris Mulder Avatar Iris Mulder
    March 7, 2018

    positive review  Snelle levering en goede communicatie 👍

    Jilt Dijkstra Avatar Jilt Dijkstra
    January 21, 2019

    5 star review  Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Een prima communicatie en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

    Jacoba de Haan Avatar Jacoba de Haan
    July 8, 2016

    5 star review  Super tevreden met de geleverde borden aan boord van motorschip Ambitie.

    Jan Snoei Avatar Jan Snoei
    April 1, 2015

    5 star review  Super professional, great communication, fast installation and very friendly all round nice guy. I would recommend Knapwurk to anybody!

    Natasja Engelaar-Britz Avatar Natasja Engelaar-Britz
    August 21, 2014

    5 star review  mooie website!

    Bouwe En Pietsje de Jong Avatar Bouwe En Pietsje de Jong
    February 15, 2014

    4 star review  Super! goeie ideeen, prachtige resultaten, goeie service en tips.. een echte aanrader!

    Rigtsje van der Wal Avatar Rigtsje van der Wal
    July 8, 2015

    5 star review  Snelle service, en een geweldig resultaat!

    Tina Giesen-vd Wal Avatar Tina Giesen-vd Wal
    October 20, 2016

    5 star review  Wij zijn zeer tevreden over het vakwerk wat Knapwurk levert. Meedenkend, vakkundig en snel. Zeker een aanrader!!!!

    Jaap Kingma Avatar Jaap Kingma
    December 20, 2014

    5 star review  Fijn zakendoen met Lammert. Denkt met je mee en geeft creatieve oplossingen. Designwerk is gauw klaar en al snel precies wat je wilt.

    Euphoria Heerenveen Avatar Euphoria Heerenveen
    March 28, 2018

    5 star review  Ziet er goed uit

    Tetje Bruining Avatar Tetje Bruining
    February 8, 2014

    5 star review  Een bedrijf dat met je meedenkt, snelle communicatie en top service.Zeker een aanrader!!

    Teikje Hietkamp Avatar Teikje Hietkamp
    July 11, 2018

    5 star review  Ik wilde een bord waar zowel mijn bedrijfsnaam (ProQlant), als ook het logo van het programma wat ik voer (Helden voor Kinderen), duidelijk naar voren kwam. Had zelf een idee in mijn hoofd, maar ben blij met het out-of-the-box denken van Knapwurk. Het bord is mooier dan ik zelf had kunnen bedenken. Verder vlot geregeld en erg prettige communicatie. En ook de prijs viel bijzonder gunstig uit.

    Erik Kleine Avatar Erik Kleine
    January 19, 2017

    5 star review  Heel tevreden over Knapwurk! Fijne samenwerking bij het ontwerpen van autoreclame. Daarom 5 sterren!

    Renée Eva Avatar Renée Eva
    June 22, 2016

    5 star review  Fijne, professionele samenwerking, snelle actie met een mooi huismerk cq visitekaartje als resultaat!

    Anneke Zuidema-Hoekstra Avatar Anneke Zuidema-Hoekstra
    February 8, 2018

    5 star review  Super kerel Echt knap wurk

    Ella Veenstra-Bierling Avatar Ella Veenstra-Bierling
    October 19, 2014

    5 star review  het bedrijf knapwurk doet z'n naam eer aan. Naar volle tevredenheid is ons privacy folie met familienaam naast de voordeur vlot en zeer netjes geplaatst.

    Heidi Veenstra Avatar Heidi Veenstra
    January 26, 2018

    5 star review  Knapwurk heeft visitekaartjes en logo gemaakt voor kinderopvang 't Fleurige Flinterke! Prachtig logo geworden, professioneel werk. Lammert wist precies wat wij bedoelden en wat wij zochten, ook de visitekaartjes zijn prachtig geworden. Kortom, complimenten, zeker aan te raden als je op zoek bent naar een reclame- uiting. Bedankt!

    Jelle van der Velde Avatar Jelle van der Velde
    February 6, 2015

    positive review  Snelle en gemakkelijke communicatie en zeer tevreden over de raamfolie op onze voordeur !

    Jelly Bok-van Der Meulen Avatar Jelly Bok-van Der Meulen
    March 25, 2019

    5 star review  Een zeer prettig bedrijf, snelle service en levering. Mooie ontwerpen, kennis van zaken.

    Sjouke Henstra Avatar Sjouke Henstra
    December 10, 2014

    5 star review  Knapwurk van lammert, goede service klantvriendelijk en het resultaat is erg mooi geworden. Top!

    Abe Ozinga Avatar Abe Ozinga
    November 3, 2016

    5 star review  Heel fijn om zaken te doen met Lammert. Denkt mee met de klant. Echt kwaliteit en service.

    Petra van der Vliet Avatar Petra van der Vliet
    July 26, 2016

    5 star review  Wij zijn blij met het resultaat. Prima werk geleverd. Borden ogen fris en helder. Communicatielijnen kort en zeker sprake van een snelle service. Prijs/kwaliteitverhouding niets op aan te merken. Kortom een aanrader!

    Bonnie Andringa Avatar Bonnie Andringa
    October 4, 2016

    5 star review  Keurig en secuur de auto bestickerd. Kan hem iedereen aan bevelen.

    Paul Beista Avatar Paul Beista
    May 24, 2018

    5 star review  Professioneel en persoonlijk! Afgestemd op mijn vraag. Een aanrader!

    Ymkje de Vries Avatar Ymkje de Vries
    March 23, 2018

    positive review  Meedenken, goed contact, prachtig resultaat

    Jelma Hettinga Avatar Jelma Hettinga
    September 21, 2018

    5 star review  Lammert de Jong heeft voor Yogastudio Balans een gevelbord ontworpen en gemaakt. Goede service en prachtig werk. Prettig om mee samen te werken.

    Janneke Reijenga Avatar Janneke Reijenga
    June 12, 2014

    5 star review  Knapwurk = vakwerk Snel, professioneel & klantgericht. Ik ben erg blij met de reclame op m'n auto! Heb ook al veel positieve reacties gehad. Bedankt Lammert!

    Karen Ket Avatar Karen Ket
    May 18, 2015

    4 star review  Ik ben zeer tervreden met de reclame op mijn bus. Top!

    Mechiel van Duinen Avatar Mechiel van Duinen
    April 29, 2016

    5 star review  Zeer tevreden met het eind resultaat !!

    Tristan Paulusma Avatar Tristan Paulusma
    January 17, 2017

    5 star review  Zeer tevreden over het meedenken en het leveren van de producten!

    Sander Smedema Avatar Sander Smedema
    December 3, 2015

    5 star review  Prachtig vlaggen. Super snelle levering

    Werken Met Hetty Borger Avatar Werken Met Hetty Borger
    June 30, 2017

    5 star review  Mooie autobedrukking geleverd. Goede service! Dik tevreden!

    Jacob Nauta Avatar Jacob Nauta
    January 2, 2015

    5 star review  Lammert werkt snel en denkt goed mee, samen kwamen we tot een origineel idee voor mijn logobord met hout uitgevoerd, top!

    Willy Postema-Duursma Avatar Willy Postema-Duursma
    July 4, 2018

    5 star review  Heel tevreden over Lammert. Korte lijnen, denkt goed mee, komt zelf met alternatieven en verbeteringen en gewoon mooie ontwerpen!

    Henk Overbosch Avatar Henk Overbosch
    February 14, 2017

    5 star review  Praktijkenpand Grou is erg tevreden over knapwurk! Mooi logo bedacht, snelle actie en levering en het ziet er allemaal hartstikke mooi uit. Mooi herkenbaar pand geworden

    Bondina Vdm Avatar Bondina Vdm
    November 16, 2015

    5 star review  Ik ben super blij met m'n logo! Lammert van Knapwurk heeft het met veel enthousiasme gedaan. Met zijn inzicht en ervaring heeft hij mijn logo bewerkt en op de auto geplaatst wat echt prachtig geworden is!!

    Marije van der Heide Avatar Marije van der Heide
    March 1, 2016

    5 star review  Mijn RVS Bootnaam Amerdéus is keurig geleverd. Het is dat ik niet wekelijks een nieuwe boot koop anders zou Lammert het druk krijgen. Prima werk, het staat fantastisch!

    Loek Ouwendijk Avatar Loek Ouwendijk
    June 30, 2017

    5 star review  Mijn logo van mijn bedrijf Enig Inzicht is mooi tot stand gekomen, zo ook mijn visitekaartjes, banner, autobelettering..de uitstraling passen mij perfect! Mijn praktijk heeft een keurige raambelettering gekregen ook. Knapwurk biedt een goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle service en prettige communicatie. Mijn website mag Knapwurk ook bouwen en vormgeven. Ik heb er alle vertrouwen in! Eerst zelf de inhoud volledig naar wens hebben en aanleveren. De ruimte die ik hierin krijg van Knapwurk, ervaar ik als prettig. Knapwurk helpt mij goed!

    Marga Feenstra Avatar Marga Feenstra
    May 4, 2017

    4 star review  Snelle en goede service, zeer tevreden!!

    Annelies Diertens Avatar Annelies Diertens
    March 12, 2018

    5 star review  Ik ben erg tevreden over Knapwurk. Prachtig logo en mooie visitekaartjes van mijn Praktijk HeelVeel! Echt knap wurk!

    Nellie De Leeuw Avatar Nellie De Leeuw
    November 18, 2015

    5 star review  Leuk

    Geertje Kazemier-de Vries Avatar Geertje Kazemier-de Vries
    February 8, 2014

    5 star review  we hebben al mooie posters laten maken en onlangs onze auto van reclame voorzien super tevreden met het resultaat

    Sid Overdijk Avatar Sid Overdijk
    June 21, 2016

    5 star review  Ik bin tige tefreden oer de gearwurking mei Lammert fan Knapwurk!! Hy hat enthousiast meitocht mei myn ideeën foar het logo en de namme fan de logopedie praktyk Tinkwize, nammekaartsjes en ôfsprakenkaarten!! En fansels tige bliid mei de prachtige raam oanklaaiing foar de praktyk!!

    Janke Jullens Avatar Janke Jullens
    January 26, 2016

    5 star review  Super mooie belettering, reclamebord en Beachvlag voor mij ontworpen en geplaatst! Erg blij mee! Bedankt

    Inge Kamstra Elzinga Avatar Inge Kamstra Elzinga
    December 11, 2014

    5 star review  Top service. Snel en professioneel. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

    Leendert Adema Avatar Leendert Adema
    July 8, 2014

    5 star review  Super goed

    Jens de Jong Avatar Jens de Jong
    February 8, 2014

    5 star review  Prima en snelle service door Lammert de Jong van Knapwurk. Hij denkt mee en daardoor is de belettering van mijn auto geworden zoals de bedoeling was. Bedankt, ik ben er heel blij mee! 🙂

    Ankie Horjus Avatar Ankie Horjus
    January 30, 2018

    5 star review  Een echte aanrader, korte communicatie lijnen, snelle service, goede prijs/kwaliteit. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

    Baukje van Dijk Avatar Baukje van Dijk
    October 28, 2016

    5 star review  Keurig werk geleverd voor een prima prijs. met vriendelijke service en communicatie. Raambelettering van kantoorpand Van Ravesteijn Theater & Events.

    Laurens Bontes Avatar Laurens Bontes
    January 19, 2017

    5 star review  Top

    Tetje Sprietsma Avatar Tetje Sprietsma
    May 25, 2014

    5 star review  Supermooie banner gemaakt en megasnelle reactie!!! 🙂

    Halberta Tuinenga Avatar Halberta Tuinenga
    September 5, 2016

    4 star review  Knapwurk doet het strak en luistert goed naar de vraag van zijn klanten, en zo krijg wij de uitstraling die wij wensen. Top gedaan en heel blij mee 🙂 gr Team mellow

    Rienk Edens Avatar Rienk Edens
    June 29, 2017

    5 star review  Zeer tevreden over hun producten. Snel geleverd! Top bedrijf

    Rein Vellinga Avatar Rein Vellinga
    October 6, 2017

    4 star review  Knapwurk, Lammert, is er zeer behulpzaam geweest en heeft goed werk geleverd. Onze leden van het Leeuwarden Training & Wellness Center zijn zeer te spreken over hoe de naam is weergegeven op onze gevel en de uitstraling die de vlaggenmasten brengen. Bij een volgende keer zullen we zeker Knapwurk vragen. Met sportieve groet, Casper Dekker Leeuwarden Traning & Wellness Center

    Casper Dekker Avatar Casper Dekker
    February 21, 2015

    5 star review  Keurig en netjes werk geleverd!

    Arjan Arjan Avatar Arjan Arjan
    June 21, 2016

    5 star review  Snel, resultaatgericht en een professionele afhandeling.

    Henk Guikema Avatar Henk Guikema
    October 13, 2016

    5 star review  Snelle service en knapwurk!

    Jaap van der Wal Avatar Jaap van der Wal
    September 8, 2016

    5 star review  Gevel-belettering Wijnkoperij Vinya aan de Noordkade 50 te Drachten. Goed werk en niet te duur, een aanbeveling.

    Karst Jan Blok Avatar Karst Jan Blok
    February 9, 2017