Elke wand een eigen naadloos fotobehang!

knapwurk ontwerpt gepersonaliseerd en naadloos Fotobehang voor elke wand, in diverse afmetingen. Met Fotobehang maak je een wand weer helemaal als nieuw en er is voor ieder project een oplossing.

Kies uit drie varianten om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien. Showrooms, kantoorruimtes of beursstands, het zijn maar een paar voorbeelden waar je dit naadloze Fotobehang voor kunt gebruiken.

De exclusieve WalltexPro® is de nieuwe standaard in wandbekleding. Deze heavy duty wandbekleding en is geurloos, PVC-vrij, waterafstotend en kras- en stootvast. Airtex® heeft een grijze achterzijde, waardoor eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar is. De milieuvriendelijke SanoTex heeft een dekkende blauwe achterkant. Hierdoor komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook echt wit. Voor elk type Fotobehang geldt: het materiaal scheurt en kreukt niet en is eenvoudig schoon te maken.

Brandvertragend Fotobehang
Fotobehang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. De boodschap en ook effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. De materialen werken dankzij de brandcertificering brandvertragend en zijn erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen.