knapwurk reclame Burgum, Friesland -> LED lichtreclame letters/logo

Al enkele jaren zijn LED lichtreclame letters niet meer weg te denken binnen de lichtreclame branche. LED reclame letters zijn een goed alternatief voor neon reclame letters en ontwikkelt zich nog steeds.

Het voordeel van LED reclameletters is dat LED verlichting een erg laag energieverbruik heeft en net als neon reclame ook een lange levensduur en hoge lichtintensiteit heeft. Wij werken alleen met LED verlichting van GE-lighting, wat staat voor de hoogst mogelijke kwaliteit, lange levensduur en zuinig in verbruik. Qua aanschaf iets duurder dan andere merken, maar dat betaalt zich zeker op termijn terug!

Doosletters met LED verlichting

Verlichte gevelletters of freesletters worden doosletters genoemd. Naast letters kan uw logo volledig worden gemaakt als doosletter. De doosletters worden van aluminium gemaakt en gespoten in een 2-componentenlak. De binnenkant wordt in wit gelakt om een optimale spreiding van het licht te bereiken.

RVS doosletters zijn ook mogelijk in diverse uitvoeringen: geslepen RVS, spiegel RVS, goud- en koperkleur RVS.

Verschillende manieren van uitlichting

Indirecte verlichting (silhouette): De LED verlichting wordt aan de binnenkant van de doosletter gemonteerd, zodat het licht naar achteren uit kan stralen.

Inliggende verlichting: De LED verlichting wordt binnen in de letter gemonteerd. Aan de voorkant komt een perspex (lichtdoorlatende) ‘deksel’. Deze kan in diverse kleuren worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk om de letters van kleur te laten veranderen door middel van RGD LED verlichting!