Neon licht- gevelreclame (doos)letters

Neon verlichting heeft zijn degelijkheid reeds tientallen jaren bewezen. Zo heeft neon een lange levensduur, een zeer intens licht met egale lichtspreiding. Neonletters zijn op grote afstand leesbaar.

Neon reclame is bijzonder opvallend en sfeervol

Neon reclame letters en logo’s kunnen gevormd worden naar wens. Ook rechte stukken neon, contour neon genoemd, kunnen zorgen voor een zeer grote herkenningswaarde.

Voor een goede herkenbaarheid van uw neon reclame overdag kunt u kiezen voor volgekleurde neonbuizen. De neonletters en neon logo’s kunnen rechtstreeks op de gevel gemonteerd worden of de neon reclame wordt voorgemonteerd op een paneel of balkconstructie. Neonverlichting is beschikbaar in breed gamma van kleuren.

Neon doosletters met neonglas

Verlichte gevelletters of freesletters worden doosletters genoemd. Naast letters kan uw logo volledig worden gemaakt als doosletter. De doosletters worden van aluminium gemaakt en gespoten in een 2-componentenlak. De binnenkant wordt in wit gelakt om een optimale spreiding van het licht te bereiken.

Verschillende manieren van uitlichting

Directe verlichting: Het neonglas wordt zichtbaar op de doosletter gemonteerd.

Indirecte verlichting (silhouette): Het neonglas wordt aan de binnenkant van de doosletter gemonteerd, zodat het licht naar achteren uit kan stralen.

Inliggende verlichting: Het neonglas wordt in de doosletter gemonteerd. Aan de voorkant komt een perspex (lichtdoorlatende) ‘deksel’. Deze kan in diverse kleuren worden uitgevoerd.

Wij laten neonglas door een vakkundig Nederlands bedrijf blazen! Dat staat garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur!